Praktisk information

Lør. d. 12. januar 2019 , kl. 10.
Herning Bibliotekerne, Østergade 8
Ukendt

Sundhedsmesse 2019

Få gjort alvor af dine nytårsforsæt!

For fjerde år i træk afholdes der Sundhedsmesse på Biblioteket i Herning. Endnu engang er det et samarbejde mellem Østergades Apotek og Herning Bibliotekerne.
Alle er velkomne til at kigge forbi og blive inspireret til en sundere livsstil. Sundhedsmessen har i 2019 temaet "Sundhed og motivation". Og motivation er der jo mange, der efterspørger netop i januar, hvor vi alle (måske ovenpå decembers udskejelser) ofte får lyst til at starte med at leve lidt sundere.

Der vil helt sikkert være masser af inspiration til at booste din motivation til at leve sundere, blive mere fysisk aktiv, komme af med skavanker, der stopper dig - og i det hele få hjælp til at højne dit velvære generelt.

På messen vil man bl.a. kunne møde fysioterapeuter, diætister, en hypnoterapeut, en akupunktør, rygestop-konsulenter, en psykoterapeut, sundhedsfagligt personale fra apoteket, sportsfolk fra løbe-, atletik- og svømmeklubber, forskellige foreninger, selvhjælpsgrupper og mange andre - som alle står klar til at hjælpe dig med at tage skridtet til et sundere liv.

Du kan bl.a. møde:
Behandlerhuset Dalgas, DGI, Diabetesforeningen, Fodklinikken ved Lineke Nielsen, Herning Akupunkturklinik, Herning Bibliotekerne, Herning GF Atletik & Motion, Herning Kommune, Sundhed og Forebyggelse, Herning Løbeklub, Herning Svømmehal, Hjerteholdet / Træningshuset Lind, Midtjysk Fysioterapi, Selvhjælp Herning, Storm Hypnose, Sundhedsfabrikken, Terapeut Anna Østergaard, Vandrelaug, Østergades Apotek...

Alle stande vil stå klar med information, gode tilbud, tests og konkurrencer - alle med fokus på din motivation og sundhed.

Udover de forskellige stande vil der kl. 11.30 være en kort peptalk af psykoterapeut Anna Østergaard, der fokuserer på hvordan man motiverer sig selv.

Det er gratis at deltage. Alle er velkomne

[53]
[53]
[8192]
[8192]
[53]
[53]
[53]
[53]