Praktisk information

Fre. d. 24. maj 2019 , kl. 20.
Jyske Bank BOXEN, Kaj Zartowsvej 7
Ukendt

Anne Sanne Lis

FREDAG 24. MAJ 2019 KL. 20:00. TRE DRONNINGER PÅ TUR. Anne Linnet. Sanne Salomonsen. Lis Sørensen. Man behøver ikke engang at sige navnene, før billeder og musik kommer frem for ens indre.

Så tydeligt har de skrevet sig ind i vores kollektive bevidsthed. Når de går på scenen næste år, er det 38 år siden, de sidst optrådte sammen alle tre og små 40 år siden, de begyndte at spille sammen i Anne Linnet Band. Over to lper Anne Linnet Band (1981) og Cha Cha Cha (1982) og et væld af koncerter landet over blev de til hele landets Anne, Sanne og Lis. Et begreb, et kvalitetsstempel og en treenighed, som dansk musik ikke havde hørt magen til. Hverken før eller siden.

Men allerede inden årene i starten af 1980erne havde Anne Linnet og Lis Sørensen spillet sammen i Shit & Chanel, og senere har de spillet sammen alle tre på kryds og tværs i forskellige konstellationer, og de har ind imellem medvirket på hinandens soloplader.

Listen af hits signeret de tre kvinder alene eller sammen er alenlang, og tilsammen har Anne, Sanne og Lis udgivet mere end 75 regulære albums, hvortil kommer et hav af opsamlinger. De har således nok af materiale at vælge fra, når de skal finde repertoiret til de kommende koncerter, men de har allerede besluttet, at grundstammen bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band. Derudover vil de naturligvis også spille sange fra deres respektive solokarrierer.

YDERLIGERE INFORMATION

TID
Fredag 24. maj 2019
Kl. 17.00: Dørene åbner til Ankomstbygningen
Kl. 18.00: Dørene åbner til salen i Jyske Bank Boxen
Kl. 20.00: Koncerten starter
Koncerten forventede sluttid ikke oplyst endnu.

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

SPISNING
Se restauranter her

Website
www.livenation.dk

Bemærk
Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau

Garderobe
Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank Boxen

Arrangør
PDH & Live Nation

TRANSPORT

BUS

BYBUS TIL JYSKE BANK BOXEN
Kør med linje 4A fra bybusterminalen til MCH Messecenter Herning, eller ekstra busserne på linje 4A fra Herning Station Perron 7 til Jyske Bank Boxen. Ekstra busser kører før og efter koncerten.

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG

Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA

Herning Taxa bestilles på tlf.: 9712 0777

[53]
[53]
[8192]
[8192]
[53]
[53]
[53]
[53]