Praktisk information

Lørdag den 26. september 2020 , kl. 12.
Fermaten, Smallegade 4
150 kr

Kristian Marius Anderse & Karmen Röivassepp - frokostkoncert

Kristian Marius Andersen har været fast akkompagnatør for Herning Kirkes Drengekor siden han kom til Danmark i 2005. Kristian er opvokset i England og uddannet fra Royal Nothern College of Music i Manchester.

I 2005 flyttede han til Danmark og videreuddannede sig ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han debuterede fra solistklassen i 2012. "En af sin generations mest markante orgelspillere" skrev en anmelder om Kristian efter debutkoncerten.

Kristian Marius Andersen har en omfattende karriere både som orgelsolist og som jazzmusiker på Hammond-orgel. Uanset instrumentet bliver Kristian hyldet for sin store musikalitet, sit gnistrende tekniske overskud og ikke mindst som en gudbenådet improvisator

Kristian og hans usædvanlige talent er portrætteret i dokumentaren Tangentspilleren, som fuldt fortjent blev den mest sete danske dokumentarfilm i 2013.

Med sig på Fermaten har han den talentfulde jazz sangerinde Karmen Rõ;ivassepps, der sidste år kunne opleves på Moorjazz Festival med hendes Quartet. Rõ;ivassepps musik inviterer lytteren med ind i et univers af ægte lykke, stille melankoli og skjult sorg via besnærende melodier og ærlig historiefortælling på både engelsk og estisk

[53]
[53]
[8192]
[8192]
[53]
[53]
[53]
[53]